Carreres de bicicletes

A les carreres de bicicletes que s’han celebrat avui dins el casc urbà de Sant Llorenç he estat a punt de provocar un accident.

He partit amb el cotxe des de davant canostra, al carrer de Sant Llorenç, he girat cap a l’esquerra pel de la Caritat, he tornat girar a l’esquerra pel de la Mar i després a la dreta pel del Pou i, en esser a l’encreuament amb el carrer Femenies, m’he topat amb el cotxe de seguretat que anava ben davant els ciclistes. En tot aquest trajecte no he vist cap cartell ni cap barrera que assenyalàs que hi havia unes carreres, ni tan sols en el punt on m’he creuat amb els ciclistes.

Després he vist moltes barreres per la carretera de Son Servera, però al carrer del Pou no n’hi havia cap. Si hi hagués hagut un denou, de qui hauria estat la culpa? Meva, per no haver-me temut que hi havia unes carreres o dels responsables de la seguretat vial per no haver-ho assenyalat adequadament?

.

Un pensament a “Carreres de bicicletes

  1. Pep, com diu se dita: Ni lleu ni pos Rei, i jo hi he fejire; Ni ajut ha cap Sr, només esplic, unas altre situacio; Jo solc aperca pes carre Iglecia o Femenias, i durant tres o cuatre dias es putos discos de ses bisicletes, me han toca es dellons ben tocatas, segurement no tenen tems per señelisero tot, o ves ha sebre…..Ja veus, uns tans, i altres tan poc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.