Continua els “Camins Contra mentides”

Jubilats per Mallorca en fa arribar el present escrit:

LA TERCERA RUTA DE L’ACCIÓ CAMINS CONTRA MENTIDES S’INICIARÀ AL MONESTIR DE LA REAL EL PROPER DILLUNS DIA 15 D’OCTUBRE TOT I EL MALESTAR QUE HAN PROVOCAT ELS EXPEDIENTS SANCIONADORS INCOATS PER L’AJUNTAMENT DE PALMA

La tercera ruta s’iniciarà a les 9.30h al monestir de La Real, amb una cercavila seguida d’una RODA DE PREMSA A LES 10 I MITJA per informar sobre les característiques d’aquesta tercera ruta i que aquesta vegada seran dues, les columnes de jubilats que partiran des de La Real, una que finalitzarà a Inca i l’altra que ho farà a Sóller

Els pobles i barriades de Palma i nuclis de població diversos que visitarà una de les columnes seran Establiments; Esporles; Puigpunyent; Galilea; Es Capdellà; Calvià; Palmanova; Magaluf; Son Ferrer; El Toro; Santa Ponça; Peguera; Camp de Mar; Port d’Andratx; S’Arracó; Andratx; Estallencs; Banyalbufar; Valldemossa; Deia i Sóller, que serà on acabarà dia 21 d’octubre. L’altra columna també partirà de La Real i passarà per Son Sardina; S’Indioteria; Son Cladera; El Vivero; Pont d’Inca; Pla de Na Tesa; Son Ferriol; S’Hostalot; Sa Cabaneta; Pòrtol; Santa Maria; Palmanyola; Bunyola; Orient; Alaró; Consell; Binissalem; Lloseta; Mancor i Inca que serà on acabarà dia 20 d’octubre.

Als documents que s’han repartit fins ara entre la població que els jubilats han trobat pels diferents municipis que han visitat, l’autoria dels quals correspon al GOB, al sindicat STEI, la Fundació S’Olivar o redactats per membres de Jubilats per Mallorca, s’hi ha d’afegir aquest pic una publicació elaborada per l’Obra Cultural Balear, el coordinador de la qual, en Tomeu Martí, s’afegirà com a integrant d’una de les columnes. La nova publicació que es repartirà fa esment a l’espoli fiscal que pateixen les illes Balears, i a les repercussions negatives que per a l’economia illenca representa, i a l’atac a la llengua pròpia que representa la modificació de la Llei de Funció Pública que es va aprovar al Parlament el passat més de juliol.

A la roda de premsa que es farà dilluns al monestir de La Real també hi haurà representants de les diferents entitats que han donat suport, col·laborant amb la logística de l’acció o aportant documents que s’han repartit, a ruta “Camins contra Mentides”, entre els quals representants del GOB; d’ATTAC Mallorca; de l’entitat padrines i padrins Flauta del 15M; de l’OCB; de Drets Humans de Mallorca; de la Fundació S’Olivar; els Antics Escoltes de Mallorca, el dindicat STEI;  l’Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica; la Fundació Emili Darder, etc.

Jubilats per Mallorca espera que els expedients sancionadors que inspectors de l’àrea de Medi Ambient de l’ajuntament de Palma, varen incoar per la feina divulgadora que representants de la nostra entitat varen fer en el decurs de la segona ruta, no representi cap obstacle per al normal desenvolupament d’una acció, ni cap pretext per obstaculitzar la llibertat d’expressió.

Palma, 12 d’octubre de 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.