Himne a Antoni Maria Alcover

Dissabte, dia 20 d’octubre, a les 20.30 h, dins el marc de l’Any Alcover 2012 i dels concerts benèfics Serenates a l’auba tindrà lloc al Convent de Sant Vicenç Ferrer de Manacor l’estrena de l’himne dedicat a la figura de Mossèn Alcover, amb lletra de Gabriel Janer Manila i música d’Antoni Parera Fons. Aquest himne ha estat preparat expressament per a la Institució Pública Antoni M. Alcover a qui els autors l’han obsequiat. Des d’aquí els volem mostrar el nostre agraïment més sentit.

El concert serà a càrrec de la Coral de la Universitat de les Illes Balears dirigida per Joan Company i la presentació de Josep Lluís Aguiló.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.