Ofegat a Cala Millor

Ahir capvespre prenia un bany tranquil·lament a Cala Nau quan un policia va arribar amb el xiulet i ens feia sortir a tots de l’aigua. Vaig mirar mar endins i veia algunes ones, però res de l’altre món. No veia el perill per enlloc: no semblava haver-hi excessives correnties, ni ones de més d’un metro… Però com que som un poc poruc, no vaig dubtar gaire a obeir aquell agent de la llei. No fos cosa…

Idò avui dematí he obert el diari i resulta que just mitja hora abans s’havia mort una banyista a la mateixa zona. Podeu comprovar-ho a l’enllaç que us deix (Diario de Mallorca). La banyista tenia només 47 anys i encara no se sap d’on era. Després d’un succés així és quan una frase antiga com la que sempre em deia la meva padrina, “alerta amb la mar que és molt traïdora”, cobra tot el sentit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.