Conferència sobre resolució de conflictes a Son Carrió

El cicle de conferències sobre educació, organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç i el Centre de professors de Manacor ha assolit un gran èxit de participació.       

Durant tots els dimarts del mes de novembre es duen a terme aquestes xerrades sobre educació a les 19 hores, tres a la rectoria de Sant Llorenç i dues a la sala polivalent de la UBS de Son Carrió. el dimarts, dia 6, la psicòloga Clara Ventura vingué a Son Carrió a parlar sobre la resolució de conflictes i la identificació de rols, explicant el mètode de la psicologia sistèmica, que té en compte tot l’entorn de la persona, la família, la societat, la cultura, etc que envolten a cadascú, no es pot entendre una persona individualment sense la influència del seu entorn.

Aquestes xerrades han tingut una gran rebuda entre pares, mares, mestres i totes les persones implicades en l’educació, més de 100 persones s’hi han inscrit per a participar-hi. La gran assistència ha complert totes les expectatives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.