La cançó de la setmana

Voleu ballar música discotequera de la bona? Entrau idò i escolteu la cantant anglesa d’origen tàmil (Sri Lanka) MIA. Mai la música de les pistes de ball havia sonat tan exòtica. Per mi, la nova Madonna, però de caire més social i independent (per això, supòs, que no és tan famosa com la nord-americana).

El seu nom real és Mathangi “Maya” Arulpragasam, però artísticament es fa dir MIA. Mescla a la perfecció la música del seu país (Sri Lanka), la música electrònica, el hip-hop, el funk i l’indie, creant així un so urbà i multicultural amb lletres que parlen de política i realisme social. Potser la conegueu per haver participat a la banda sonora  del film Slumdog Millionaire, o, qui sap, tal vegada heu ballat alguna de les seves cançons a la discoteca sense adonar-vos-en.

Per mostrar-vos la seva força i qualitat, us deix una de les millors composicions de l’artista: Paper Planes. Si no ballau amb les seves notes, és que estau fets de pedra…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.