Mercadet de Nadal 2012

Un any més l’Associació de comerciants i restauració, us convida al Mercadet de Nadal 2012. Hi haurà diverses actuacions, taller decoració nadalenca  per els nins i nines, dita decoració anirá a decorar el carrer Major. Les paradetes del menjar obriran a les 12.00h, hi haurà taules per poder menjar tranquil·lament. L’Associació traurà la xocolata amb ensaïmada a les 16.30h després de l’actuació de Zumba. Diferents comerços de Sant Llorenç trauràn els seus productes, com també altre gent de fora poble. Quedau tots convidats a visitar-nos el diumenge 2 de desembre a partir de les 10.00h del Matí.

 

Un pensament a “Mercadet de Nadal 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.