La cançó de la setmana

Coincidint que dissabte que ve tocaran a Sa Màniga, aprofitaré per presentar-vos un dels grups independents catalans més desconeguts per al gran públic: Mishima.

Si bé estan un escaló per sota d’Antònia Font o Manel quant a popularitat, ningú podrà discutir la línia coherent que Mishima han mantingut des de la seva creació l’any 1999. Emmarcats dins aquesta línia de pop modern i independent amb lletres recercades i sovint surrealistes tant del gust de la recent música en català, Mishima ja té sis àlbums al mercat (dos en anglès i quatre en català) i en tots han conservat la seva peculiar manera d’entendre la música, sense vendre’s al mercat fàcil.

Com que només els he escoltat en cançons separades, no vos sé recomanar un disc en concret, però la composició que us he elegit, Tot torna a començar, pertany  a l’àlbum Ordre i aventura, de 2010, per si us serveix de guia. Si bé a vegades els trob un poc monòtons en la seva manera de cantar, he de reconèixer que no els conec tant com per fer-ne un judici molt fiable. Així que el millor que podeu fer és anar al concert de Sa Màniga i jutjar per vosaltres mateixos. Aquí us deix la cançó i el respectiu vídeoclip oficial:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.