Nova enquesta de Card.cat

Aquesta vegada volem saber què opinen els nostres lectors del pla plurilingüe que vol implantar  la Conselleria d’Educació de les Illes Balears als nostres centre escolars. 

Ja que altres vegades hi ha hagut queixes que a Card.cat no explicam les coses que s’han de votar, us en faig cinc cèntims:

Segons la Conselleria el Pla “pretén  millorar la competència comunicativa en llengua estrangera. Per això, integra a l’educació les llengües de la comunitat i l’anglès per a l’ensenyament de continguts no lingüístics en un determinat nombre de centres sostinguts amb fons públics”.

En canvi, segons l’STEI (el sindicat de professors majoritari);  “Estam a favor de l’ensenyament plurilingüe, però no en els termes en què es vol aplicar aquest pla, que a més desplaça el català. Actualment, ja s’aplica el model de la Secció Europea, que permet l’aprenentatge de llengües de manera òptima”.

Com podeu veure, explicar les coses no sempre és tan fàcil i, com em va ensenyar en Guillem Pont, tot depèn del punt de vista en què ho mirem (i segurament me n’he deixat molts). Per això, sovint preferim només fer la pregunta i que el lector interessat cerqui informació per si mateix i se’n faci una idea pròpia, sense estar condicionats per la nostra explicació.

Què et sembla el pla plurilingüe que vol aprovar la Conselleria d'Educació a les Illes Balears?

  • Malament (73%, 36 Vots)
  • Regular (16%, 8 Vots)
  • (10%, 5 Vots)

Nombre de votants: 49

Loading ... Loading ...

Un pensament a “Nova enquesta de Card.cat

  1. l’STEI diu ” actualemnt ja s’aplica el model de Secció Europea que permet l’aprenentatge de llengües de manera òptima” …. (supòs que és una afirmació d’abast general, no limitada a un alumne o a un centre en concret)

    Jajajjaja, aquests de s’Stei són uns catxondos….. La seva subtil ironia és insuperable…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.