Dinar de matances de la tercera edat de Sant Llorenç

El dimecres 12 de desembre de 2012, la gent gran de Sant Llorenç va celebrar, com venen fent cada any des de la seva fundació, el seu tradicional dinar de matances.

Aquest any també comptàrem amb l’agradable companyia de les directives de les associacions de gent gran dels pobles veïns; és d’agrair la representació de la Federació d’Associacions de la gent major de la part forana amb el seu president D. Antoni Niell al capdavant; vàrem tenir el plaer de comptar per primera vegada amb la direcció de l’oficina de Costera d’aigües i serveis de Sant Llorenç; també gaudírem de la companyia de gran part de la corporació municipal, tant de l’equip de govern com de l’oposició, amb la nostra delegada Sra. Maria Galmés i el Sr. batle D. Mateo Puigros.

De part de la presidenta Catalina Pascual i de tota la junta directiva donem les gràcies a Costera d’aigües i serveis i a Materials de construcció Santandreu-Sureda, per les seves ajudes econòmiques i al Excel·lentìsim Ajuntament per cedir-nos any rere any el magatzem de serveis de manteniment, més conegut com “sa cotxeria de s’ajuntament”. Sense aquestes ajudes malament ens aniria per poder seguir celebrant aquestes tradicionals festes. Encara que el més important per continuar i no perdre per sempre aquestes tradicions, són els que s’adhereixen i participen d’elles, per això agraïm enormement als més de 150 socis/as que aquest any malgrat la crisi i l’inevitable increment del preu del tiquet, es varen unir a la festa de les matances.

La festa va transcórrer amb harmonia, alegria i en un to d’amistat i germanor, com ha de ser un esdeveniment social celebrat entre amics i veïns.

Avui dijous 13, quan escric aquesta crònica, tots els comentaris són lloances per a les nostres cuineres i l’organització.

Us asseguro que tots els que estem en aquesta directiva i els/les nostres consorts, ens esforcem perquè tot el que organitzem de cada vegada surti millor i anem aprenent dels nostres errors.

Aquestes són algunes de les fotografies del dinar de matances de la tercera edat de Sant Llorenç (feu clic damunt les lletres blaves): Matances de la tercera edat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.