Exposició de pintura de Sebastià Martí Ballester

El pintor de Sa Coma, Sebastià Martí Ballester, continua amb la seva carrera pictòrica i després de la  primera exposició a Son Carrió a la Fira de 2012 ara farà la segona  ja que exposa al carrer Sol, 4 de Son Servera la seves darreres pintures amb el títol “Impressions illenques”. L’exposició es podrà visitar en horari de 17 a 20 hores els dies feiners, del 17 al 28 de desembre.


L’artista pintor Emili Parejo, que va venir a la inauguració, ens va donar la seva opinió :

Sebastià Martí és un artista enamorat de la pintura i de la seva terra, Mallorca!!!

Sebastià va venir un dia al meu estudi a Sineu i me va dir que voldria pintar com tu !!, trobar la llum que a vegades sento i no veig, els colors de la roqueta que tant estim…

El vaig atendre tot d’una  deixant els meus estris damunt la paleta, mentre me demanava – D’on conec aquest home? L’havia vist a Valldemossa durant els anys que vaig viure allí, era un dels personatges del dia a dia, personatges culturals, rodejats de estrangers, amorós de paraules  envers l’illa, la serra, la mar i la cultura balear, era … un guia turístic!!

A partir d’aquí vàrem xerrar, treballar a l’estudi, sortir a pintar, etc…fins que va demanar- me per fer una exposició al seu poble natal… què et sembla Emili…?, la meva contestació va esser sí.  Mostra l’obra, és hora que els teus amics sàpiguen i vegin tot el que sents i portes dins teu, que no és més que l’amor per la teva terra!!

Enhorabona Sebastià!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.