El batle i el regidor de Turisme visiten Stadhlon

En motiu del quadregèssim aniversari de l’agència WESTMUNSTERLand Reiseüburo, el batle i el regidor de turisme de Sant Llorenç des Cardassar foren rebuts pel batle de la ciutat, el Sr. Helmut Komrig.

Aquesta agència fa trenta anys que envien dos grups anuals de 300 persones a Cala Millor, on s’allotgen sempre als hotels Sumba i Borneo. Ha mantingut la seva fidelització a Cala Millor aportant 10.000 clients durant aquest període en el mesos de març i octubre.

Petra Sudholf, la propietària i gerent d’aquesta agència també es trasllada cada any amb els seus clients, la qual cosa ha fet que per part de l’Ajuntament s’ha trobat oportú acceptar la invitació en aquest aniversari. L’acte constà en un dia de portes obertes a l’agència i així donar suport als clients per a l’any 2013. El batle d’aquesta ciutat alemanya ve a manifestar la seva intenció de traslladar-se a Cala Millor amb el grup de turistes de l’any que ve.

Iniciatives com aquesta són importants en els temps actuals on l’atenció personal i directa ha estat substituïda per les noves tecnologies.

 

Un pensament a “El batle i el regidor de Turisme visiten Stadhlon

  1. A la fi un viatge polític on s’expressa les causes i el que se n’ha tret del viatge. I tant els  hi costa als ajntaments i entitats publiques fer aquesta mínima explicació i justificació quan sen va a les fires turístiques de Madrid, Berlin o Londres, o similars? Enhorabona per la novetat que suposa.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.