Tip-Tap vos dona les gràcies

L’ any 2013 ja és aquí i no el volem començar sense donar-vos les gràcies a tots els que d’una manera o l’altra ens ajudau a que TIP-TAP sigui una realitat.

Creiem que és hora de donar-vos a conèixer com ho heu fet i com ens ajudau dia a dia:

Els nostres “petits” necessiten un recolzament constant de professionals així com acudir a diverses TERÀPIES per millorar la seva musculatura i el control postural. Idò bé, gràcies a voltros podem subvencionar part d’aquestes disminuint una mica la càrrega familiar que tot això suposa.

Però on reialment hem invertit és en la comunicació.
Entenem als nostres nins només amb una mirada, però quan surten del context familiar es senten frustrats ja que no es poden expressar per demanar ajuda, saludar, donar les gràcies…interactuar amb la resta de la societat.

Per això hem dedicat molt de temps i esforç en fer un COMUNICADOR, el TIP-TAP-TALK, que amb el recolzament de la millor tecnologia, les farà la vida un poc més fàcil. Gràcies a voltros hem pogut pagar la aplicació apart d’adquirir diversos aparells necessaris per el seu ús.

Però no ens volem quedar aquí. Apart de fer feina per la nostra associació, també volem ajudar a la Societat perquè els problemes dels que parlam no són només d’un parell de persones, n’hi ha moltíssimes i una gran quantitat d’elles sense recursos per poder fer front a totes les seves necessitats. Per tant, i ja que trobam que la comunicació és un dret que no hauria de suposar cap cost addicional, una vegada la nostra aplicació sigui provada i millorada la farem accessible i gratuïta per a qualsevol persona que la necessiti.

Perquè la comunicació és un dret universal …TIP-TAP-TALK

Moltíssimes gràcies a tots!!!

Un pensament a “Tip-Tap vos dona les gràcies

  1. Enhorabona a tots els que feis possible, des de TIP-TAP que les millores per als infants siguin una realitat. “Compartir qualque cosa de nosaltres mateixos, és créixer, renéixer, amb humanitat!” Bon Nadal i Feliç Any Nou…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.