Politiqueig

Vull ser un home partidari de la llei i de l’ordre; considero que tots estam obligats ha obeir les lleis que dicten els nostres Governants, però…. La nul·litat d’aquests darrers polítics nostres em porta a pensar si, qualque pic no seria convenient enfrontar-nos a les seves lleis. Per exemple, si en època d’en Hitler, hi hagués hagut més gent disposada a no obeir les lleis dels nazis, de posar-se braçalet, de no dir cada passa: Heil Hitler!, de no denunciar els jueus, i moltes més animalades d’aquest mandataris, al mon segur que li hauria anat millor. I si tots els negres de Nord Amèrica, quant no els deixaven mesclar amb els blancs, si tots haguessin respectat la llei, segur que ara seguirien igual que abans. I si ara, amb tantes animalades com veim cada dia, i sempre contra nosaltres, el poble senzill…¿si comencéssim per negar-nos a pagar l’IVA, i seguíem després amb els altres impostos, i més coses, fins que es seus privilegis fossen com els nostres? ¿I si fos tota la Nació ? ¿O es que tenim tants Cospedals,Montoros, Bauzans I Werts per ser insuficient una cosa aixi ?

Amb el meu més profund respecte pel Govern i per la Llei, no se per quin motiu he tegunt, aquest mal pensament. Aquesta reflexió. Potser també m’ha venguda perquè cansat de sentir dir: jo no votaré!. Qui has de votar?, si uns son uns lladres, i els altres et roben? Però veiem, no més hi ha es PP I es PSOE?. No podem, entre tots, rompre es bipartidisme?. Be, tan sols es una reflexió.

4 pensaments a “Politiqueig

  1. Joan, si els negres a dia d’avui han aconseguit tenir els mateixos drets que els blancs als Estats Units en part és perquè desobeïren lleis absurdes http://ca.wikipedia.org/wiki/Rosa_Parks .
    Les lleis que promouen la convivència i l’ordre crec que s’han de complir, ara bé les que ens oprimeixen i van en contra nostra i de la nostra llibertat crec que no.

  2. Per això Serafí, enyor un de aquells liders de es anys setanta, com en Felip, en Pons, en Camacho, en Roca, o en Pujol, molts de altres, que cient de molt diferenta ideologia tothom lluitava per millora es ben esta des Poble. Ara en so dir ; I que faras ? Ja ho em fet tot. Per això aixì mos va.

    • Home, en Felipe González tampoc no va ser cap sant quan va governar.
      Crec que els dos partits grans estan massa acomodats, Espanya necessita un partit d’esquerres amb força i que cregui en un canvi d’arrel, si la gent segueix votant uns polítics tan mediocres podríem dir que just té el que es cerca.

  3. Tens rao, Serafí, això nesesita un canvi total, ha arribat se hora de votar es petits partits, meiam si le asertam, perque així es un desastre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.