Trobada de Corals a Porreres

 

Trobada de Corals de la Federació a Porreres

El passat diumenge la Federació d’Associacions de Persones Majors de  la Part Forana organitzà a Porreres la tradicional trobada de corals. Presentà l’acta el president de la federació, Antoni Niell el qual va agrair l’assistència de les autoritats i la col·laboració de les corals. Enguany hi participaren tretze corals, moltes s’han desfetes per manca d’ajuda econòmica, i les que subsisteixen, la majoria dels directors no cobren. La Coral de la Gent Gran de Sa Coma, dirigida per Margalida Barceló participà un any més a la trobada. L’Ajuntament de Campos va convidar a tots els cantaires a berenar.

 

Un pensament a “Trobada de Corals a Porreres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.