La “primavera mallorquina”

32 detinguts, 451 multes, 320 processos, més de 3.100 actes de protesta  i 165.020 euros a pagar són les xifres més importants d’un informe que ha publicat contrainfo.cat sobre la “primavera mallorquina” o sigui el moviment de lluita contra les polítiques del PP a Mallorca durant l’any 2012.L’informe detalla els actes que han estat reprimits per la Delegació del Govern (El Cosso 2011, GOB, Jubilats per Mallorca, Premis Ciutat de Palma, Vaga General 14N, Cadena humana Salvem sa Ràpita i es Trenc, Manacor, Bunyola, Sa Pobla, Conselleria d’Educació, Antitaurins, Inca, Biniali, sa Foneta, Saharauís, Sóller, No vull pagar, Pollença, Valtonyc, …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.