Conferència a sa Coma del Centre EIMA

Organitzat per a l’Associació Balear de Porfíria, dins el programa de Festes de Nadal  tingué lloc a sa Coma, el passat 10 de gener la conferència ,“El desenvolupament cognitiu i motor infantil de 0 a12 anys)”, per part de les responsables del Centre de Desenvolupament Infantil i Juvenil EIMA de Manacor.

El centre EIMA és un espai dirigit als infants, joves i a les persones que els envolten, sobretot a les famílies i al centre eductiu. El  seu principal objectiu és donar una intervenció integral a les demandes que es plantegin des d’un caire psicopedagògic i fisioterapèutic així com  garantir una atenció continuada.

Maria Antònia Gual, fisioterapeuta i Maria Antònia Febrer, explicaren les pautes a seguir per aconseguir que els  infants desenvolupin les habilitats bàsiques psicomotrius.

Una interessant conferència on els assistents participaren activament exposant els seus dubtes i preguntes a les conferenciants.

Els regidors, Joan Santandreu i Jaume Riera en representació de l’ajuntament,  agraïren la desinteressada col·laboració de les conferenciants fent entrega d’un obsequi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.