La cançó de la setmana

Ara que el binomi Catalunya-Espanya no passa pel seu millor moment, no està de més rescatar una de les cançons  revelació de l’any passat, Jennifer, dels Catarres que exposa clarament (i amb molt d’humor)  la gran contraposició que hi ha entre les dues realitats (això sí, de manera exagerada i caricaturesca).

Els Catarres es poden situar en l’estil pop-folk català i a pesar que duen pocs anys d’existència (van sorgir al 2010) ja tenen dos àlbums al mercat (Cançons 2011 i Tintín i la Contorsionista).

La cançó Jennifer parla de l’amor prohibit entre un patriota català i una xoni de Castefa i serveix molt bé per escenificar la gran separació que existeix entre la Catalunya profunda i l’Espanya canyí. Fins i tot Jordi Pujol se’n féu ressò (enllaç al vídeo). Aquí teniu el divertit clip:

Un pensament a “La cançó de la setmana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.