Acudit picant

Un matrimoni que duien uns deu anys de casats, un diumenge anaren al zoo.

Ella era una dona de bon veure i quan arribaren a la gàbia dels goril·les, un d’ells començà a fixar-se en ella i posar-se nerviós. L’home, rient, exclamà: Batualmón, se veu que li agrades a aquest goril·la! Després, continuà: Ara veuràs, riurem un poc, atraca-t’hi un poc més. La dona, mig rient, mig nerviosa s’hi atracà i aquell goril·lot començà a botar d’emoció.

L’home, que no es podia aturar de riure li diu, atraca-t’hi un poc més i veuràs. La seva esposa, que ja no sabia què fer, optà per fer cas al seu home i s’hi atracà un poc més. El goril·la, que ja no sabia a on s’havia de posar, començà a brufar i fent força als barrots, començà a doblegar-los.

La dona en veure-ho s’esverà i digué a l’home: Crida als guàrdies de seguretat, que aquest és capaç de sortir! L’home, tranquil, li contestà: “Idò en agafar-te li dius allò que sempre em dius a mi: ‘Avui no, que tenc mal de cap!’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.