Festes a s’Escola Nova

M’agradaria saber…No, perdoneu, he començat malament, prefereixo no saber qui va celebrar una d’aquestes reunions fetives a s’Escola Nova el cap de setmana passat. Perquè dic jo: no seria una festa d’al·lots petits tot sols, hi hauria gent adulta. Idò, ningú d’aquesta gent gran es va adonar del que estaven fent els més petits? Ningú va veure quan varen obrir un forat a la reixa que delimita el racó destinat a ús exclusiu de la petanca? Ningú va veure quan es varen ficar pel forat i amb els peus plens de fang es varen passejar per sobre de totes les cadires? I que les varen tombar i tirar fins que no en va quedar ni una en el seu lloc? Ningú va veure quan varen omplir el voltat recinte, pista inclosa, de pedres i enderrocs? Ningú va veure quan varen furgar la pista fins a deixar-la com si haguessin de sembrar patates?

Us asseguro que no em va fer cap gràcia el dimarts quan em vaig trobar amb aquest desastre. La pista ja té bastant treball de neteja i manteniment sense que l’embrutin i la llaurin. Aquestes coses són les que et tiren la moral en terra, et lleven les ganes de seguir treballant, sense cobrar, perquè uns altres s’entretinguin, es diverteixin i facin una mica d’exercici.

Espero que això no es repeteixi moltes vegades i demanaria als responsables de futures reunions que tinguin en compte que la pista de petanca és d’ús exclusiu de l’Associació de la gent gran, fins que el Sr. Rector digui el contrari.


7 pensaments a “Festes a s’Escola Nova

 1. No estava assabentat de res; el curs escolar, que jo tinc anotat que feren ús d’aquest recinte, eren els de quart de primària. Convé els pares i mares de tots els cursos que han d’utilitzar aquests locals durant aquests diumenges prenguin bona nota de tot. Seria una llàstima, amb el temps haver de restringir l’ús públic de S’Escola Nova; com ja no la deixam més enllà de les 12 de la nit. Pels renous exagerats que no deixaven descansar els veïnats de la Zona: Això nomes pot funcionar amb la responsabilitat i esment de tots i totes.

 2. m’agradaria afegir una cosa més. Si no heu tapat el forat, convé fer-ho quan abans; jo hem compromet a fer una observació als grups de carrosses escolars que falta anar-hi-

 3. Volem demanar disculpes públicament a en Jeroni, en Toni i a l’Associació de la gent gran, pels incidents de diumenge passat.
  És cert que quan som molts ho deixam un per l’altre i no controlam el que hauríem. Això no lleva que som responsables tant dels nostres fills com de les instal·lacions que ens deixen.
  Toni, hi ha pares que volen venir a disculpar-se personalment, no sé si ja ho han fet, i arreglar els desperfectes.
  Com ja he dit: disculpes un altre vegada.
  De part dels pares i mares de 4rt.

  • Una mostra (poc habitual lamentablament) d’acceptació d’un error sense anar a cercar excuses i a més amb ganes d’emmendar l’error.
   Per jo tot un bon exemple…

  • A Catalina i tots els de el 4º curs: Disculpes acceptades, per favor no fa falta que ningú vengui a disculpar-se en persona, algun ja ho ha fet, tot torna estar net i més o menys en el seu lloc. Així que anem ha oblidar aquest assumpte i esperem que hagi valgut la pena treure-ho a relluir perquè no es repeteixi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.