Estrena del documental A vegades somiam

Ja ha arribat l’hora. Si durant aquests mesos us he anat presentant a través de Card.cat els diferents treballs cinematogràfics que en Rafel Gómez Oliver “de can Renou” i un servidor havíem anat fent durant aquests anys, ara toca presentar el nou projecte que estrenarem dissabte que ve, dia 26 de gener, al Teatre de Manacor a les 20 h.

En aquesta ocasió hem abandonat el món de ficció per centrar-nos en el documental i concretament ens hem proposat mostraar-vos  què hi ha darrere una obra de teatre d’Aproscom (entitat que treballa per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual). Com sempre, ha estat un treball conjunt entre en Rafel i jo, i esperam que sigui del vostre gust.

L’estrena serà a les 20 h a la Sala Gran del Teatre de Manacor, completament de franc. Us hi esperam a tots!!!

Mentrestant us deix  la sinposi completa del documental i dos enllaços de promoció de l’obra:

– Sinopsi completa: A vegades somiam és un documental que mostra, passa a passa, la feina que hi ha darrera d’una obra de teatre realitzada per gent d’Aproscom: els sacrificis, les dificultats, les hores d’assaig, però també els plaers i les il•lusions que comporta. A més, a través d’alguns dels seus protagonistes aprenem com són , què pensen i, sobretot, quins són els seus somnis vitals.

Anunci a la pàgina web del Teatre de Manacor

– Anunci a la pàgina web d’Aproscom

3 pensaments a “Estrena del documental A vegades somiam

  1. Retroenllaç: Documental A vegades somiam | card.cat

  2. Retroenllaç: Documental A vegades somiam | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.