Els darrers partits del Carde

El Cardassar va tornar perdre 1-3 contra s’At. Rafal. No varen poder fer valer allò “d’entrenador nou victòria segura”. La mala sort d’en Galmés i l’expulsió d’en Tòfol varen fer que el líder se’n dugués els 3 punts del Moleter.

L’entrenador nou, Juan Mayodormo, va presentar aquest onze el dia del seu debut: Sacos, Burguera, Coll, Ivan, Pep Lluís, Gil, Reyes, Tòfol, Galmés, Jaume i Grimalt.

Després tocava anar a Gènova i les dimensions del camp no poden valer d’excusa. El Cardassar va tornar perdre aquest pic per 2-0. Això mos ha enfonsat una mica més a la segona de ses darreres posicions però ara toca derbi (Cardassar-Serverí, diumenge a les 16 h). Res més bo per canviar la dinàmica perdedora en la qual hem entrat.

Un pensament a “Els darrers partits del Carde

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.