Primera ruta de sa tapa a Sant Llorenç

Els restaurants i bars de Sant Llorenç que participaren a l’Art i Musses, organitzat per l’Ajuntament i inclòs dins del programa Nadal Cultural, han decidit seguir amb la iniciativa donada l’excel·lent acollida per part del públic.

Concretament, les dates són: 25 de gener, 22 de febrer, 22 de març, 27 d’abril i 31 de maig, i els locals que hi participen: Rest. sa Guàtlera, Rest. sa Plaça, Bar VB, Bar Olímpic, Bar Nou, Odisea’s Café, Rest. Can Pedro i Bar sa Trobada.

Sant Llorenç se mou…

3 pensaments a “Primera ruta de sa tapa a Sant Llorenç

    • Ens sap greu… però aquesta és tota la informació que hem rebut. A la pàgina de l’ajuntament de Sant llorenç trobaràs un fulletó, però no aporta més informació.

      • Hola.
        Tota la informació que tenim des de l’Ajuntament és el cartell que hem penjat a la nostra plana web. A diferència de l’Art i Musses, que va néixer per iniciativa de l’Ajuntament, la nova edició de tapes (1a Ruta de sa tapa) la duen a terme els resturants participants per ells mateixos, és a dir, que s’han organitzat per establir les dates i han fet ells la difusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.