Els pensionistes de Balears cobren un 8.5% manco que la resta

Segons una notícia que publica avui el diari Ultima Hora, la pensió mitjana el mes de gener a les Illes Balears fou de 886,47 euros mensuals, un 3,8% manco que la mitjana de l’Estat.Aquest 3,8% suposa deixar de cobrar uns 83 euros de mitjana. Així la pensió mitjana de l’Estat és de 969,89 euros i la de les Illes Balears de 886,47 euros, segons dades del MInisteri d’Ocupació i Seguretat Social.

Una vegada més la discriminació negativa afecta als illencs, en aquest cas als pensionistes.

Vegeu la notícia: PENSIONS

3 pensaments a “Els pensionistes de Balears cobren un 8.5% manco que la resta

 1. No entenc el raonament lògic que te permet, partint de la notícia, extreure la conclusió de la darrera frase referent a la discriminació illenca, i m’agradaria que me’l textualitzassis, tant tu Tomas, com qualsevol persona més iŀluminada que jo en aquesta matèria…

  Tenc entès que la pensió de jubilació no depèn de variables territorials, sinó dels anys, grup i import de cotització. D’on surt idò que els illencs, pel fet de ser illencs estem discriminats, en aquest assumpte en concret (en altres aspectes mai ho possaria en dubte).

  Jo diria que si la mitja de pensió de jubilació dels balears és inferior a la mitja deu ser, simplement, perquè han cotitzat menos…. O que han cobrat més en negre……?

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. O potser el resultat de molts d’anys de feina com a fixos discontinus, o d’haver guanyat doblers en negre. El meu comentari anava més referit a que, una vegada més, ens ha tocat rebre.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Ja es cla, si cobram menis es perquè, em paga menis; Però, perquè ha pasat això? Per culpa de sa obrè ? ´Quaque pic no ho discutesc, però bona part, perquè es sindicats no ho han sebut defensa, i se patronal se ne ha aprofitat , es maxim, Això es lo que hi ha.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.