Politiqueig

No és lo mateix dir; Tots els polítics són uns corruptes, que pensar: Tots els corruptes se fan polítics.

Que passa, Sr. Company? Vostè sí que pot anar a pescar a Cabrera. Els valencians i els murcians, sí que poden pescar jonquillo; els balears no, no fos cossa que baixàs el preu i en pogués menjar tothom. O teniu por que na Merkel, vos castigui?:

Segons tenc entès el Sr. Joan Mesquida va aconseguir un ICO de dos mil milions d’euros, a un interès simbòlic, regalat, perquè els hotelers fessin reformes. Jo estava pensant: amb dos mil milions se podrà donar molta feina, i podrem deixar es hotels fets una patena. A les Balears se podrà passar un bon hivern, la gent amb doblerets, i tot se començarà a moure. Idò no, els dos mil milions s’han repartit i les reformes a les Balears no s’ han fetes. Què se n’han fet ha les Balears ? Vuitanta milions? I els altres? Segurament també s’han dedicat a reformes, però a on? Ah! Ni se sap, ni se sabrà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.