L’AMIPA Punta de n’Amer es fa sentir davant la Conselleria

Volem fer un escrit a la Conselleria des de l’Amipa de l’escola Punta de n’Amer (Sa Coma) ja que no volen  cap entrevista amb nosaltres; ens deneguen  acudir a la Conselleria per escoltar-nos com cada any; passen de nosaltres. Fins ara ho hem fet amb tranquil·litat, educació, sense faltar al respecte, però veim que no funciona així que ara acudim a la premsa per veure si així ens escolten.  
Un altre tema de què volem xerrar és informar que al col·legi tenim com a activitat  extraescolar gimnàstica esportiva amb ELENA GÓMEZ. Hi ha algunes nines del centre que participaran aquest cap de setmana  a Llucmajor en un campionat balear.  Ens agradaria que se publicàs la notícia ja que creim que és interessant.
A més, un altre dels temes que l’Amipa, amb l’ajuda i col·laboració del centre,  està duent a terme és la construcció d’un forn artesanal per a fornejar en el col·legi  panades, senyorets, etc.

Finalment, en el mes de març organitzarem una diada per als nins i un mercat de segona mà.

Us anirem informant… Gràcies per escoltar-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.