S’autoretallen els polítics?

Quan en Tomàs Martínez va publicar divendres passat la notícia sobre l’avantprojecte de règim local que afectava els nostres ajuntaments, per uns instants vaig pensar que a la fi els polítics s’autoimposaven la seva pròpia medicina: les retallades (ja que considerava que abans d’imposar-les a la resta de la població, haurien de donar exemple i servir de model). Però l’alegria em va durar ben poc a causa d’un article d’Aitor F. Vallespir que vaig llegir ahir al Diario de Mallorca i que demostra que en molts d’aspectes  la nova  llei queda en paper banyat.

 http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/02/17/hecha-ley-hecha-trampa-o-enganabobos-reforma-local/827199.html

 

4 pensaments a “S’autoretallen els polítics?

  1. La nova llei Pau és evident que no està feta per retallar sous a la classe política i molt manco als que tenen la paella pel mànec. El que em fa por de tot això és aquest nou disseny de societat orquestrat per l’extrema dreta en els països del sud d’Europa i dirigida per personal invisible dels FMI i que sembla que el seu objectiu no només és aconseguir dur a terme el genocidi social (sanitat, educació i cultura) que ja han començat sinó que és fer la retallada més sublim i més eficaç: fer veure que retallen la democràcia quan en realitat ja l’estan ferint de mort.
    Aquest avantprojecte de règim local ens pot dur altre cop al caciquisme que hi havia a principis del segle XX a Sant Llorenç mateix, quan els batles no cobraven i no duraven més d’un any però el que sí sembla que manava i molt era el secretari que va estar més de quaranta anys a l’ombra del poder.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.