Jornada de portes obertes al Parlament de les Illes Balears

La jornada es durà a terme l’horabaixa de l’1 de març, diada de les Illes Balears.

El Parlament de les Illes Balears ha comunicat al nostre ajuntament l’organització d’aquesta jornada de portes obertes per commemorar l’entrada en vigor de l’Estatut d’Autonomia, per tal que la ciutadania pugui conèixer el funcionament, la composició i l’organització de la cambra autonòmica, així com la història d’un dels edificis més emblemàtics de la nostra comunitat.

Les associacions o grups del municipi que vulguin realitzar la visita es poden posar en contacte amb el negociat de Divulgació Institucional del Parlament per tal de concretar-la o d’aclarir qualsevol dubte.

TELÈFON 971 228 281    CORREU ELECTRÒNIC visites@parlamentib.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.