Mel multicolor

L’altre dia vaig sentir una notícia ben curiosa  a la ràdio. Resulta que en en una regió francesa la mel de les abelles havia sortit de diferents colors: verda, vermella, blava…  i no del color tradicional de sempre. Els grangers es varen espantar i tot d’una van començar una investigació per esbrinar per què havia passat això.

I voleu saber què descobriren? Endivinau qui va ser el culpable de tot això? Idò continua llegint i en sabreu la resposta (bastant curiosa per cert).

Idò després de dies d’investigació es va arribar a la conclusió que tot havia estat culpa de l’acció humana (com quasi sempre, malauradament). Resultava que a pocs quilòmetres de les granges hi havia una fàbrica de Mars, M&M’s (aquesta xocolatina de diferents colors que podem trobar a quasevol tenda). Les abelles, molt llestes elles, en lloc de perdre el temps cercant flors, van descobrir a la fàbrica esmentada el mateial dolç i de difenet color en què es recobreixen les xocolatines de M&M’s i s’hi afuaren per després endurse’n la subtància al seu rusc i crear així aquesta sorprenent mel de colors.

Ja veim, idò, que una vegada més l’acció humana altera la naturalesa que ens rodeja. I perquè veieu que no m’he inventat la notícia (algú s’ho podria pensar tan surrealista com és) us deix un enllaç per corroborar-ho:

http://www.cassetteblog.com/2012/10/el-misterio-de-las-abejas-en-francia-que-producen-miel-de-colores/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.