El Cardassar continua amb la seva bona ratxa

El Cardassar s’enfrontava a l’Alaró a casa i va aconseguir els tres punts. El gol matiner (al minut cinc) del central Tià Coll va donar la tranquil·litat al Carde.

A la primera meitat el Cardassar duia el pes del partit i les poques arribades del contrari eren desbaratades pel porter local.

A la segona part tot seguia igual fins que l’àrbrite del partit deixava amb un menys l’equip local expulsant amb una falta al mig camp en Pep Lluís  per dues grogues (la primera era molt rigorosa i la segona es va estorbar molt a mostrar-l’hi), però el Cardassar va saber mantenir el resultat que marcava l’electrònic d’1-0.

PD 1: El Cardassar visita el camp del Pla de na Tesa. A causa de les reduïdes dimensions del camp es preveuen gols. Bon desplaçament per seguir la bona ratxa.

PD 2: El Carde fa 5 partits que no perd visitant, fins i tot, la casa del líder, el Santa Catalina, i aconseguint un vaulós empat 2-2. Així, ja s’ha col·locat a l’onzena posició de la taula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.