Comunicat als participants a la catequesi familiar de primera comunió

Donat el mal temps que, dimecres dia 13, es va posar de fort vent i aigua neu a mitjan capvespre, suspenguérem la sessió de catequesi pels nins i nines. No hi hagué temps d’avisar per telèfon, encara que jo em vaig desplaçar a s’escola nova per anar avisant. Ho comunicam com una disculpa davant els qui vos prenguéreu la molèstia d’assistir. I ho comunicam com una notificació als qui no vos desplaçareu al lloc habitual de catequesi; donat que teniu a casa totes les orientacions necessàries, els nins i nines, si voleu, poden realitzar les activitats a ca vostra mateix, com fèiem altres vegades-

Recordam que la propera sessió de catequesi pels nins i nines és el proper dimecres dia 20 de març. També quedemanam la participació d’alguns en el lavatori del peus del Dijous Sant.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i perdoneu les molèsties.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.