Politiqueig

Diu la rondalla mallorquina, des jai de sa Barraqueta, que es jai tenia un joc de cartes, un sac, i una parera, que s’havia fet beneir pel Bon Jesús quan anava pel món.

Tenien unes virtuts especials. Amb aquets ormejos, va assolir enganar el Dimoni i la Mort, i els que es jais i ses jaies a ses rondalles, són unes persones sàvies, assenyades, dipositàries dels valors i tradicions del nostre Poble.

Nosaltres també som una colla de jais i jaies. El nostre joc de cartes no és màgic, però hi tenim uns “trunfos” que ha ells els manquen, i molt: VERGONYA, DIGNITAT, I RESPONSABILITAT, i amb ells volem desenmascarar els mitjans que mediatitza el poder, i evitar la mort de la nostra manera de ser, de la nostra llengua, i del nostre paisatge, que és la base de la nostra economia.

CONTINUARÀ, perquè es part del credo dels JUBILATS DE MALLORCA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.