Sa Màniga. Cartellera

Dissabte, 6 d’abril, a les 18 h

MOIXONIES PER CRÉIXER

Activitat participativa per entrar en el món de l’art i la música

Per a infants a partir d’1 any i els seus pares

Entrada: 2 €

Moixonies per créixer és una proposta pedagògica i artística dirigida a la primera infància i les seves famílies. L’objectiu principal és iniciar els més petits en el món de l’art i de la música a través de l’experiència compartida amb la seva família. Es pretén sembrar llavors musicals en el seu dia a dia perquè compartir vivències felices i estètiques reforça els vincles afectius i familiars.

______________________________________________________________________

Dissabte, 6 d’abril, a les 20.30 h                           CALA MILLOR FESTIVAL

CONCERT DE LA BANDA DE MÚSICA DE SANT LLORENÇ

I LA CORAL DE GENT GRAN “PUNTA DE N’AMER” (SA COMA)

Gratuït

 

En aquest concert s’uneixen la passió i el talent de la Banda de Música de Sant Llorenç i la Coral de Gent Gran “Punta de n’Amer” de sa Coma. La Banda de Música “Centre musical A Contratemps” neix l’any 1973, i és l’hereva de la banda que havia existit a Sant Llorenç entre 1889 i 1962. Per tant, una experiència centenària que s’afegeix a la novella i entusiasta Coral de Gent Gran, nascuda l’any 2003 i que actualment compta amb una quarantena de cantaires. En aquest concert interpretaran, entre d’altres, boleros, havaneres, peces clàssiques, i cançons populars mallorquines i valencianes.

__________________________________________________________________
Exposició                                       

NOVES PRESÈNCIES 2011

Fons del Consell de Mallorca

Visita del 2 de març al 13 d’abril

 

INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.