Assemblea Gent Gran Sant Llorenç

Seguint els cànons estatutaris, el diumenge 7 d’abril a les 19’30 hs. en segona convocatòria, amb l’assistència de la delegada de l’Ajuntament Maria Galmés, amb tots els membres de la junta directiva amb la presidenta Catalina Pascual al capdavant, va donar començament l’anual Assemblea General Ordinària convocada per l’Associació de Pensionistes, Jubilats, tercera edat i consorts de Sant Llorenç des Cardassar amb el següent ordre del dia:

-Punt ,1 salutació de la presidenta.

-Punt 2, Lectura, aprovació i signatura de l’acta de l’anterior assemblea.

-Punt 3, informació del moviment de socis.

-Punt 4, informació dels moviments econòmics.

-Punt 5, repàs a les activitats realitzades en el període de 2012 i presentació de noves propostes d’activitats per realitzar pròximament.

-Punt 6, precs i preguntes.

L’acte es va realitzar si fa no fa d’aquesta manera: En primer lloc, va prendre la paraula la presidenta, donant les gràcies per la seva assistència als presents, després es va emocionar en agrair la confiança que durant tants anys li vénen demostrant els components de la nostra comunitat. Va seguir mostrant la seva gratitud als membres de la directiva per la seva desinteressada labor, també a las entitats, empreses i particulars que amb les seves aportacions fan possible que puguem seguir intentant divertir i entretenir als nostres socis.

A continuació es va donar lectura, es va aprovar per unanimitat i es va signar l’acta de l’Assemblea realitzada el 24 de març de 2012.

En el punt 3 el secretari va anunciar les 34 baixes per defunció i es va aprovar l’admissió de 27 nous socis.

En el punt 4, es va donar una exhaustiva informació sobre l’estat econòmic de la nostra agrupació, detallant entrades i despeses que donaren un resultat en data de 31/12/2012 d’uns 1.500 €. d’augment en les arques de la societat.

Punt 5, el vicepresident Tomeu Massanet, va donar un repàs a les 47 activitats (excursions, caminades, torrades, dinars, caps de setmana, sortides a la península o a l’estranger etc…) dutes a terme durant 2012. En aquestes 47 actuacions no estan incloses les lliçons de gimnàstica i dansa que s’imparteixen una hora i mitja setmanal durant vuit mesos. Com tampoc s’inclouen els dos dia setmanals durant tot l’any que està oberta la pista de petanca de s’Escola Nova per a tots els socis. També va enumerar Tomeu les activitats previstes a realitzar en breu.

Va acabar la roda d’actuacions la delegada de benestar social. Va dir Maria després de la protocol·lària salutació al respectable que, està molt satisfeta i admirada de com aconseguim treure endavant l’associació tenint un saldo positiu malgrat la crisi i sense cobrar quota. Entre altres coses també va citar la conveniència de tenir unes reserves monetàries per poder cobrir qualsevol imprevist. I va acabar dient, que l’ajuntament seguirà ajudant, en les seves possibilitats, a la gent gran. I que no ens queixem del que ens donen. Maria, nosaltres no ens queixem, però ja se sap: “el que no llora no mama” .

En precs i preguntes, ningú va obrir la boca, no va haver-hi ni preguntes ni suggeriments ni res de res.
I conclosa la reunió, continuem la vetllada amb una torrada de sobrassada i butifarrò, a continuació per baixar la panxada férem un ball de pinyol vermell.
P.D. Males llengües van dient que en Sa Coma han de fer Assemblea amb torrada gratis per als socis, i que nosaltres hem cobrat un euro. El que no diuen és, que ells paguen quota i nosaltres no.

3 pensaments a “Assemblea Gent Gran Sant Llorenç

  1. Uep!! Serafí, suposo que és el costum, a més tu ho fas molt sovint, que quan penges algun article ho poses al teu nom. i la veritat que, per lo que cobrem, tant dóna si signa un que l’altre, però si hi ha alguna cosa que no agradi als lectors les queixes seran per a tu. Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.