Comença el Correllengua 2013

Avui comença el Correllengua 2013 que finalitzarà el proper dia 28 d’abril.La primera fase del Correllengua 2013 comença avui amb la visita de la flama als IES Pau Casesnoves d’Inca, Mossèn Alcover de Manacor, Sineu, i Maria Antònia Salvà de Llucmajor.

A partir de dissabte que ve el Correllengua 2013 començarà les rutes que duran la flama a tots els pobles de Mallorca. Dia 20 es posarà en marxa la Ruta de Tramuntana que visitarà S’Arracó, Andratx, Es Capdellà, Calvià, Galilea, Puigpunyent, Esporles i Palmanyola i la Ruta del Pla que visitarà Santa Maria, Santa Eugènia, Sencelles, Costitx, Llubí, Maria, Ariany i Petra.

El diumenge, 21 es posarà en marxa la Ruta del Raiguer per visitar Búger, Campanet, Selva, Mancor, Lloseta, Binissalem i Alaró i la Ruta del Pla continuarà la seva tasca als pobles de Lloret, Pina, Montuïri, Algaida, Randa i Llucmajor.

La columna que passarà per la UIB durà el nom de Montserrat Casas  en homenatge a la rectora que morí fa unes setmanes.

Joves de Mallorca per la Llengua ha presentat el manifest que es llegirà a tots els indrets per on passi la flama. Es  tracta d’un  text reivindicatiu a favor de la llengua i en contra dels atacs perpretrats pel Govern de les Illes Balears.

 

 

2 pensaments a “Comença el Correllengua 2013

  1. A Sant Llorenç hi arribarà el dia 27 a migdia, Hi ha un grup de feina que ho està preparant que es reunirà a sa Rectoria el proper dilluns a les 20 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.