Inaugurada l’exposició Fragments Blaus, de Tomeu Morey

El guanyador del darrer Certamen de Pintura de Son Carrió exposa a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor.Amb la presència de l’artista, del batle de Sant Llorenç, Sr. Mateu Puigròs, dels regidors Joan Santandreu i Nicolau Bordal, a més de familiars, amics i persones interessades en l’art, s’ha inaugurat a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor l’exposició Fragments blaus, de Tomeu Morey, guanyador del XXIV Certamen de Pintura de Son Carrió.

L’exposició consta de desset peces, de diferents dimensions. Es tracta majoritàriament d’olis i acrílics damunt tela, realitzats entre 2010 i 2012. Per tant, obra recent del pintor.

Tomeu Morey Alcover (Palma, 1978) comença la seva trajectòria de ben jove, i a partir de l’any 1996 -amb només 18 anys- comença a rebre premis i a participar tant en exposicions col·lectives com posteriorment individuals. La seva trajectòria artística l’ha portat a prendre part en fires internacionals com Artexpo a Nova York, Europ’Art a Ginebra, Artexpo de Barcelona, Art Miami, DeArte a Madrid, i en altres convocatòries artístiques.

L’exposició Fragments blaus es podrà visitar fins al 22 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.