Sa Màniga. Cartellera setmanal

Dimecres, 24 d’abril, a les 19.30 h

CLUB DE LECTURA

E.R. de Josep M. Benet i Jornet

Activitat gratuïta

Per a més informació, enviau un correu electrònic a anadal@samaniga.es

Altres esdeveniments per al cap de setmana:

Divendres, 26 d’abril, a les 20.30 h                       CALA MILLOR FESTIVAL

SINFONIE ORCHESTER AM ERNST BARLACH GYMNASIUM (Kiel, Alemanya)

Director: Neil Fellows

Entrada: 3 €

L’orquestra de l’Ernst Barlach de Kiel té una trajectòria de gairebé 40 anys, ha fet concerts per tot el món i és una de les orquestres joves més exitoses del nord d’Alemanya. La solista del concert té només 15 anys, i ja ha guanyat molts de premis de piano a un gran nivell. El director Neil Fellows és llicenciat en música per la Universitat d’Edimburg (Escòcia) i també és llicenciat en Trompa i Piano per la Musikhochschule d’Hamburg. Amb gran experiència com a director, està al capdavant d’aquesta formació des del 2004. Neil Fellows va esser durant dècades el solista de trompa de l’Orquestra Filharmònica de Kiel.

Dissabte, 27 d’abril, a les 18 h

PAPIRUS

Companyia Xirriquiteula (Catalunya)

www.xirriquiteula.com

A partir de 4 anys

Entrada: 5 €

Amb el suport de “la Caixa”

Un carregador del moll i una pagesa es troben per casualitat escapant de la guerra. Junts, amb sentit de l’humor i sorprenent creativitat, donen vida a un nou món. Un espectacle que parla de l’amistat, de la guerra, dels temors que ens fan petits, dels sentiments i de l’esperança, en el qual el gest, l’humor i la creativitat són els protagonistes. I així fou com d’un tros de paper va néixer un nou món!

Premi al Millor espectacle i Millor direcció

FERIA EUROPEA TEATRO PARA NIÑOS Y NIÑAS 2005

Premi a la Millor escenografia

FIRA DE TEATRE DE TITELLES DE LLEIDA 2008

 ____________________________________

EXPOSICIÓ

FRAGMENTS BLAUS

TOMEU MOREY

Guanyador del XXIV Certamen de Pintura de Son Carrió

Visita fins al 22 de juny

Tomeu Morey Alcover (Palma, 1978) inicia la seva trajectòria de ben jove, i a partir de l’any 1996 –amb només 18 anys- comença a rebre premis i a participar tant en exposicions col·lectives com posteriorment individuals. La seva trajectòria artística l’ha portat a prendre part en fires internacionals com Artexpo a Nova York, Europ’Art a Ginebra, Artexpo de Barcelona, Art Miami, DeArte a Madrid, i en altres convocatòries artístiques. L’any 2012 Tomeu Morey ha guanyat el XXIV Certamen de Pintura de Son Carrió.

INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.