7 pensaments a “Què en trobau?

  1. El poble on vivim… amb tot allò bo i dolent que això comporta. Jo prefereixo quedar-me amb les coses bones que té, però no podem negar que, com tot, té algunes coses dolentes que sempre es poden millorar. Ara bé, la bellíssima postal que has posat tapa qualsevol defecte je je

  2. Mentre la feia, l’altre persona comentava que, amb tots aquests verds, liles, grocs.. els colors de primavera l’orienten a l’eufòria, però que d’altra banda, molts dies es sent desanimada i buida. Es donen els dos sentiments sense saber establir-hi relacions.

  3. Ben mirat, veient la fotografia, no ho tenen gens fàcil els nostres polítics, si el terme municipal s’analitza des d’una perspectiva d’eficiència: Tres (o cinc) nuclis de població, que es miren com els fesols, i que tots volen tenir de tot: auditori, biblioteca, espais de reunions, atenció sanitària i social…
    L’Agenda 21 nova aportar gaire novetats -en aquests sentit-, i ara, ni se’n sent parlar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.