El Correllengua a Sant Llorenç

Tot i que el temps no ha acompanyat, s’ha posat a ploure poc abans de que la flama de la llengua arribàs a Sant Llorenç, el Correllengua ha estat una festa a Sant Llorenç des Cardassar.Diverses associacions del poble, Ciclistes, Malalts de turmell, Banda de música, Tercera Edat, CD Cardassar, Joves i Trescadors, a més de moltes persones a títol individual han participat d’aquest acte convocat per Joves de Mallorca per la Llengua i l’Obra Cultural Balear.

La flama ha arribat a Sant Llorenç i ha estat recollida per un grup de ciclistes que l’han portada fins a la plaça de l’Església on ha estat rebuda per la Banda de música i un centenar llarg de persones que, situades baix la porxada, l’han passada de mà en mà.

A continuació s’ha llegit el manifest correllengua 2013  i la Banda de música ha interpretat l’himne de Mallorca, La Balanguera.

La flama, de la mà dels Ciclistes, els Malalts de Turmell, el grup de Joves i els Trescadors ha sortit del poble cap a Artà, que l’ha rebuda devers les 13,40 hores.

El darrer acte del Correllengua 2013 es farà el proper dissabte, dia 4 de maig, a les 18 hores, a Palma, on es celebrarà una cadena humana.

Aquí teniu les magnífiques fotografies que ha fet na Maria Mesquida.

Gràcies a totes les persones i entitats que han fet possible l’èxit d’aquest acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.