Cartellera de l’Auditòrium Sa Màniga per aquesta setmana

Divendres, 3 de maig, a les 20.30 h

LA DAMA I EL PRÍNCEP (Òpera)

Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca

Per a públic adult. Recomanat a partir de 12 anys

Gratuït

A palau, el rei i la reina volen casar el príncep. Per la seva categoria li correspon un matrimoni amb una princesa. Però el príncep estima una altra dona: la criada. En aquesta obra, escoltareu àries i cors d’òperes d’autors tan reconeguts com Monterverdi, Rossini o Mozart.

_______________________________________________

EXPOSICIÓ

FRAGMENTS BLAUS

TOMEU MOREY

Guanyador del XXIV Certamen de Pintura de Son Carrió

Visita fins al 22 de juny

Tomeu Morey Alcover (Palma, 1978) inicia la seva trajectòria de ben jove, i a partir de l’any 1996 –amb només 18 anys- comença a rebre premis i a participar tant en exposicions col·lectives com posteriorment individuals. La seva trajectòria artística l’ha portat a prendre part en fires internacionals com Artexpo a Nova York, Europ’Art a Ginebra, Artexpo de Barcelona, Art Miami, DeArte a Madrid, i en altres convocatòries artístiques. L’any 2012 Tomeu Morey ha guanyat el XXIV Certamen de Pintura de Son Carrió.

INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.