Medi ambient (nota de premsa)

BONIFICACIÓ ALS ESTABLIMENTS TURÍSTICS QUE HAN DUT A TERME EL RECICLATGE DE LA FRACCIÓ ORGÀNICA DURANT EL 2012

Dia 2 de maig a les 10h ha tengut lloc una jornada de MEDI AMBIENT en la qual s’han presentat els resultats de la recollida selectiva del 2012 i la conseqüent bonificació de la taxa de fems.

A la jornada han assistit el batle, Mateu Puigròs i el regidor de Medi Ambient, Joan Planas entre d’altres membres del consistori i s’han bonificat els quilograms de la fracció orgànica dels residus municipals que han separat correctament els establiments turístics del municipi de Sant Llorenç des Cardassar.

En total s’han bonificat un total de 49 establiments turístics, per haver separat selectivament 1.433,068 tones de matèria orgànica durant el 2012. Atès que la bonificació és de 45 €/tona, s’ha entregat un total de 64.488,06 €.

S’ha de recordar que l’Ajuntament va iniciar la recollida selectiva porta a porta de matèria orgànica als generadors singualrs dia 1 d’agost de 2008 i ha anat incrementant el nombre de generadors singualrs i també els percentatges de reciclatge fins a dia d’avui. També s’ha d’assenyalar que l’Ajuntament disposa d’un avançat sistema informàtic de gestió de residus que permet dur un seguiment quantitatiu de la producció de residus de cada un dels productors.

A la jornada d’avui també s’ha fet un reconeixement públic, amb l’entrega d’un diploma, als establiments turístics Safari Park per ser l’establiment que ha separat més matèria orgànica en nombres absoluts amb un total de 135.295 kgs i el Playa del Moro per ser l’hotel que percentualment ha reciclat més, amb un 59% sobre el total dels residus generats.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.