Cloenda del taller d’Estimulació Cognitiva i Habilitats Socials

El 29 d’abril ha tengut lloc la cloenda del taller d’Estimulació Cognitiva i Habilitats Socials que duu a terme el Consell de Mallorca en el marc del programa de Suport psicosocial i educatiu desenvolupat per l’àrea de gent gran de l’IMAS amb l’objectiu de fomentar un envelliment actiu i prevenir el deteriorament cognitiu.

La regidora de Serveis Socials, Maria Galmés, ha entregat els diplomes a les persones majors que han realitzat amb èxit aquest taller i els ha donat l’enhorabona per la seva implicació en aquest curs.

Durant l’acte, també s’ha retut un petit homenatge les persones de més edat de cada grup, en Pedro Galmés Riera del grup de Sant Llorenç i a na Isabel Riera Febrer del grup de Son Carrió, lliurant-los un petit obsequi en agraïment a la seva dedicació al grup.

Cal recordar que aquests tallers són una eina preventiva, ja que tenen l’objectiu d’oferir als majors de 60 anys recursos i pràctiques que els ajudaran a millorar la qualitat de vida i prevenir la dependència.

En aquesta edició 2012-2013, han participat a aquests tallers arreu de Mallorca prop de 1.600 en una seixantena de grups als diferents municipis de l’Illa.

Catalina Garcia Garí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.