Nova enquesta de Card.cat

Per anar vairant de tema, ara us feim una enquesta de caire ecològic o estalviador. Què fas mentre et fas les dents netes? I no ens referim a si balles o si fas el pi o jugues a fer sabonera amb el pastadents… sinó que allò que ens  interessa saber és si penses a  apagar l’aigua de l’aixeta mentre uses el raspall. És a dir si estalvies un poc d’aigua.

En aquests assumptes a vegades és difícil ser sincer perquè vols quedar bé i no com un malgastador,  però us convid a dir la veritat ja que tanmateix l’enquesta és anònima…. i en traurem molt més profit si sabem realment com actua la societat.

Mentre et fas les dents netes...

  • Tanques l'aixeta (92%, 45 Vots)
  • Deixes rajar l'aigua (8%, 4 Vots)

Nombre de votants: 49

Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.