Fins quan?

Fins quan?
Fins quan senyores i senyors, fins quan?
Fins quan hem d’aguantar les molestes merdes de ca en les nostres portes?
Fins quan els nostres carrers seguiran sent un femer?
Fins quan el punyetero arbre que em plantaren davant ca meva seguirà sent un “PIPICAN”?
Fins quan haurem d’aguantar la incivilització d’aquests/as pocavergonyes? -em refereixo als amos/as, no als cans.
Fins quan haurem d’esperar, perquè el batle doni l’ordre a la policia municipal de fer complir les lleis.

Fins quan, jo i molts altres com jo, seguirem escrivint les nostres queixes, sabent que no seran escoltades?
Fins quan, senyores i senyors, FINS QUAN??

2 pensaments a “Fins quan?

  1. D’aquí un suport a aquest indignat. No faig feina a l’Ajuntament i, per tant, el meu recolzament també caurà a un sac buit…però tens TOTA LA RAÓ. S’ha de lluitar contra la incivilització, per un poble millor!!

  2. A veure que els gossos no són persones, que són animals, doncs ja ho sé.
    Igual que no ho són aquests nostres estimats fills que es dediquen a pixar i vomitar als portals aliens tots els caps de setmana quan fan botellón, o pintar parets, clar que potser això sigui art i no vandalisme.
    És cert que això de recollir, les meaditas dels gossos, és una mica complicat, igual que les dels nostres fills hem de ser menys?, I si hi ha propietaris incívics que no recullin les defecacions de les seves mascotes, ja que siguin sancionats, que per això tenim una normativa municipal, el que no es pot, és tallar a tots pel mateix patró, i no oblideu que prou diners ens gastem ja en impostos malbaratats per ntres. Governants, més el que ens gastem en censar la mascota, vacunar, posar micro-xip, accessoris per no portar solt per la via pública, i altres coses a què estem obligados.no oblidi que el carrer és tan seva com meva, i si vostè pot transitar per les carreteres lliurement amb el seu vehicle perquè per a això paga els seus impostos, jo demano el mateix tracte, per poder transitar per la via pública amb la meva mascota, vostè Haurà de complir amb unes normes de circulació, i jo amb una normativa municipal i cívica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.