Resposta del Govern de Madrid sobre el Tren de Llevant

La Coalició MÉS (PSM-Iniciativa-Verds i Entesa) han demanat al Govern de l’Estat a través dels diputats de COMPROMÍS si el Ministeri de Foment tenia partides pressupostades pel Tren de Llevant.Quan el Govern del Sr. Rajoy ha contestat a la pregunta, la sorpresa ha estat majúscula. Fent mentiders el Sr. Bauzá i el Sr. Company, el Ministerio de Fomento diu que han estat vigents el Convenis signats amb el Govern del Sr. Zapatero pel Tren de Llevant i pel Tramvia de la Badia de Palma i que entre les obres projectades al Pla de Infraestructures del Ministerio de Fomento (2012-2024) hi ha aquestes infraestructures.

Per qualsevol que sap llegir això  (mirau especialment la clàusula 4.5), vol dir que el Govern del Sr. Bauzá, del PP, no ha reclamat les quantitats del conveni per fer aquestes infraestructures i ha volgut fer creure als habitants de les Ies Balears que no hi ha doblers per acabar les obres.

Petició registrada Convenis tren i Tram Badia (1)

Resposta Convenis tren i Tram Badia (1)

3 pensaments a “Resposta del Govern de Madrid sobre el Tren de Llevant

  1. Per aconseguir els seus objectius -que qui sap quins són- estan disposats a dir totes les mentides que facin falta. Ja no et pots fiar de res del que diuen els polítics. De res.

  2. Ja ne sabem una més; I elles segueixen diguent ; Aguantau, imbecils, que nosaltres en sabem, més que vosaltres. Però,,,,fins Quant?.

  3. En altres indrets una sola mentida potser motiu de dimissió. Aquí, entre tren, llengua, fracàs escolar, negoci, assessors… segurament ja s’han batut tots els records, tant en quantitat com en transcendència social de les mentides. De banda aguantar, no si deu poder fer alguna altra cosa?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.