Gravació d’un disc

Un grup de membres de la Coral Llorencina participaren el passat diumenge en la gravació d’un disc, Illòtic, que l’Ajuntament de Sant Llorenç ha encarregat com a part d’un projecte de revitalització del poblat talaiòtic de s’Illot.Aquest disc, amb música i textos del compositor Xavier Carbonell, és un viatge al passat, a l’època taliòtica, i empra instruments de l’època.

La gravació és va fer a l’estudi d’Ona digital a Bunyola i va ser una experiència molt enriquidora. Sopranos, contralts, tenors i baixos, acompanyats per la directora de la coral, Arantxa Calvo, participaren en la gravació de tres passatges del disc.

Aquí teniu algunes imatges de la gravació:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.