Estrena a Son Servera de la comèdiaThe Briefcase

Diumenge s’estrena a Son Servera  la comèdia, The Briefcase, (el maletí) escrita i dirigida per Arnau Serra

El proper diumenge dia 16 de juny a les 21 hores al Teatre La Unió de Son Servera s’estrena la comèdia The Briefcase (el maletí). A càrrec dels alumnes del taller municipal de teatre per a adults. dirigits per, Arnau Serra.

N’Arnau  fa quatre anys que es va llicenciar en cinema i audiovisuals a Barcelona, i des de llavors ha treballat tant en cinema, televisió o teatre. Ha treballat en pel·lícules com, El asesino a sueldo, los Pelayos o el Greco.

En televisió en el programa Buenafuente o la Masia de 1907 per Tv3. Fa uns 3 anys que es dedica a fer tallers de teatre, amb grups de totes les edats, des de 3 anys a als més adults.

Aquest any ha estat el primer que ha participat a la mostra de teatre escolar a Son Servera, i ha aconseguit formar dos grups nous: el del institut que  representaren el passat 28 de maig s’obra, Històries 2.0 i el d’adults que el proper diumenge 16 de juny representaran The briefcase, les dues comèdies han estat escrites per n’Arnau.

També ahir dijous13 a Son Servera es representaren dues obres seves,  Pirates i El missatge, les dues varem ser  representades per nins i nies de 7 a 9 anys.

Com a novetat a Son Servera, aquest any han impulsat l’escola d’estiu de teatre, que es durà a terme el mes de juliol i el més d’agost per a nins de entre 3 i 12 anys.

Entre les obres teatrals que ha dirigit hi ha: el monòleg pienso i palomas intrépidas. També ha escrit: el darrer vespre junts, 4 històries, matemàtiques una hora sense professor, entre nosaltres, magdalenes i cinc germanes.

Enguany he fet classes de teatre a Capdepera, Son Servera i Manacor.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.