Cuina: Ànnera amb arròs blanc

Es fan bocins de l’ànnera i es dauren ben daurats amb oli d’oliva; es guarda amb un poc del greix que ha amollat l’ànnera. Es talla una pastanaga en daus i se sofregeix amb la part greixosa de l’ànnera. Es tritura una ceba, quatre alls, una tomàtiga i mitja dotzena d’ametles torrades, amb un poc d’oli d’oliva es fa una salsa i es mescla amb els daus de safannària i l’ànnera. Es guarda calent. Es bull una grapadeta d’arròs per persona, amb una fulla de llorer, una de menta i una grapadeta de xítxaros. Quan és cuit es passa per aigua tèbia per a què els grans no s’aferrin. Es pica una grapada de julivert i s’escampa per damunt l’arròs; després s’hi componen les tallades i també s’hi escampa la salsa amb la pastanaga, tot ben calent.

Ànneres pelades són males de trobar i si un les ha de pelar… Però sempre podrem emprar una altra carn. Fins a la pròxima i bon profit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.