Què en trobau?

Han passat dos anys d’aquesta legislatura i les obres a sa Teulera continuen aturades. Els solars foren adquirits fa sis anys (2007) per fer-hi equipaments esportius. La mala sort va fer que l’empresa adjudicatària fes fallida i Ies obres quedassin aturades. Si se varen adjudicar els doblers deuen ésser-hi. No hi ha cap alternativa per poder-les acabar?

I tu què en trobes?

Un pensament a “Què en trobau?

  1. Q usin els doblers per coses més necessàries. I mirau q som esportista… Però dues o tres pistes de tennis més (la d’ara sempre està buida) i un camp de futbol 7 nou me pareix excesiu per un poble com St Llorenç. Com a molt n’hi faria una de padel i, si voleu, reformar la de tennis.
    Si no, caurem en els errors d temps passats q ens han duit a la crisi actual… Quan en una illeta com Mallorca tothom volia el teatre davant ca seva, el poli, la piscina…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.