Agraïment de la família de Joana Maria Gayà Mayol

AGRAÏMENT

Amb motiu de la mort a S’Illot, el passat 29 de maig, de Joana Maria Gayà Mayol, la seva filla, Francisca Veny en nom de la família vol fer públic el seu agraïment a familiars i amics pel suport i comprensió en els darrers mesos de la malaltia de la seva mare. Al temps que agraeixen les nombroses mostres de condol rebudes per part de particulars i associacions. Agraïment que volen fer extensiu a la Coral de la Gent Gran Punta de n’Amer de Sa Coma per la Missa en sufragi de la seva mare celebrada el passat dissabte a S’Illot on amb les seves veus s’acomiadaren de Joana Maria que fou component de la coral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.